Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Jumaat, September 18, 2009

Palace Of The Golden Horses

Salam para pembaca sekalian...

Semalam, bertarikh 17 September 2009..bos di tempat sab menjalani latihan praktikal, En Faraby telah menjemput sab n rakan se"kuliah", se"rumah",se"bilik" dan se"universiti" iaitu lan, ke majlis berbuka puasa. Berapa banyak "se" la....aduhh...

Majlis tersebut bertempat di Palace of the Golden Horses, Seri Kembangan..
Pada mulanye, sab ingatkan bos sab tu n staff2 je...rupanye dia bawa family dia sekali...
Setibanye di sana, waaaaaaaaaaaa.....ramai btol family2 kat sane...
ape2 pon...dah lewat nk buka pose ni...waaaaaaa...
Mewah btol tempat tu..
bila berada di sana, terasa diri kecik je n x setaraf dengan diorang semua...
mesti diorang ni kaya2 belaka..huhu.... bila la sab nk jadi kaya ek??? emm....maybe satu hari nanti..

Semasa berada di sana, sab berpeluang untuk mengambil beberapa keping gambar untuk di muatkan ke dalam blog sab ni..


Ni kat pintu masuk dia...


Ni gambar patung kete kuda kat depan laman Palace of the Golden Horses..


Ni lak kat bahagian lobby dia...luas lagi ni...tp pondok ni la yg menarik perhatian sab..
cantikkkk...........


Cuba teka..gambar ni kat bahagian mana lak??
sab amik gmbar ni kat bahagian siling dia...kat bahagian lobby...lawa siot...
sape la yg melukis kat situ ek...hahaha....


Ha..ni lak labu sayung..tempat simpan air sejuk...
air yg diorang nk bg kat para pengunjung...
haha..gurau je la...ni barang hiasan je..
besar giler labu sayung ni kalo tgk bto2..


Ni kawasan lobby dia gak...aiyaa...manyak mesar la ni lobby...


nk komen ape gmbar ni???
just patung kuda...hee...

So...tu je la gambar2 yg sempat sab amik...tu pun guna enset je..gmbar jadi x lawa...huhu.. takpe2..nnti sab dah kaya, sab nk g sana lagi..makan sepuas-puasnye...huhu..nafsu makan ni....puasa..puasa..puasa...huhu...

Makanan kat sana pun sedap2 gak la..alamak..lupa nk amik gambar makanan yg sab makan tu..aduh...nyesal2..nape leh lupa lak...

Takpe..sab letak video lagi kat dalam ni...hee...




Oh ye, kawan sab yg Lan tu...banyak gak dia makan...kitorang cari nasi xde pon..huhu..nasi impit ada la... time makan kat sana, lan ni kalo dah tekak melayu...mmg x leh masuk mknan omputih nie...huhu... sampai nk termuntah lak kata beliau..haha.. lan..lan.... macam2..

Lastly, kitorang pon dah kenyang.. ape lagi..balik tido la..huhu...
Kitorang minta izin En.Faraby untuk pulang...lagipon dia dengan family dia...

So..tu saje dari sab...



2 comments:

farhana berkata...

mana dapat gambar2 tu?(tanya je..)

Lord Sab berkata...

gambar tu saya amik la..time tu pergi utk majlis berbuka puasa...ada masa lagi so amik la gmbar2 kat sana...

Catat Ulasan