Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Ahad, November 08, 2009

~ Hai ~

Assalammualaikum,

Hai para pembaca sekalian, ya..sab kembali lagi setelah lama x update blog ni..huhu.. busy je memanjang..

Sab sedang menjalani latihan industri/praktikal, jadi agak busy sikit. Baru-baru ni, syarikat yang sab praktikal tu suruh sab dan kawan sab(Lan) design website untuk syarikat tu..

Ape lagi? Kitorang pun try la design website tu..baru nk explore dreamweaver ni..huhu..dulu x nk wxplore..adehhhh... tapi nasib baik sab dah ada pengalaman dlm coding html dah, so guna dreamweaver ni agak mudah lagi la dari html..

Time nk design website ni la yg byk nk pikirkan..yela..website tu untuk corporate company, cam sab ni yang berjiwa remaja..maunya letak macam2 dalam website tu untuk nampak canggih.. last2 dah x nampak cam company punya website dah..dah jadi website sab..hahaha...

Explore punye explore, last2 website company x jugak siap, yang siapnye website sab..hehe..eh! sab ada website ke??

Ya..jawapannya ada. Pada mulanya, website sab tu hanya nk cuba2 je..tapi sekarang ni, cam best lak wat website tu.. Ada 2 website yang baru sab buat, iaitu "Lord Sab's Games Site" dan jugak "Lord Sab's Love Site".. ala jiwang la gak...ye..ngaku..huhuhu...

Kalau ada yang berminat untuk melayari laman web tu boleh la klik kat bawah ni ye :

- Lord Sab's Games Site
- Lord Sab's Love Site

Biar sab terangkan sikit tentang website tu, untuk website games tu..sab ada letak game yang simple2 je..senang cakap game budak2 la..hehe..budak perempuan kan suka main game2 camtu..haha... untuk budak2 lelaki lak, sab ada letak games review kat situ..korang try la tgk..game2 yang sab letak tu semua sab dah main..kalo jumpa sab dlm game tu nnti tegur2 la ye..hehe.. game tu game online je ye..

Untuk laman jiwang sab tu..huhu.. love site, sab fokuskan pada love poem..hee...malu la pulak tetiba..huhuhu..tutup muka pat!!! So, kalo ada yang suka tulis2 poem ni, sila2 la antar kan poem anda kepada sab menerusi laman love tu...

Sekian sahaja post kali ini..esok nak keje..xleh tido lambat2..kang x bangun lak nnti..payah plak..huhu..

ok, Assalammualaikum...

1 comments:

Daina berkata...

praktikal..
masaku da berlalu

Catat Ulasan