Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Selasa, Mei 31, 2011

Kongsi (2011) [Malay] MKV300MB

Kongsi (2011) | Release Date : 12 May 2011 | Country: Malaysia | Language: M
alay | Subtitle:  None | Genres: Action,Comedy | Size: 350MB Mkv v2 / 230MB Rmvb / 700MB Mkv v1 | Quality: PPVRip - x264.AC2.JaKi05
Sinopsis: Filem aksi komedi dengan tagline ‘Lu Langsi Lu Mati’ mengisahkan penyiasatan ASP Shariff terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di Kuala Lumpur.Kumpulan daripada pelbagai bangsa itu menjadi huru-hara dengan kehadiran pembunuh upahan, Tumulak yang melakukan pembunuhan untuk menebus hutangnya. Penyiasatan ASP Shariff dan Detektif Maya dilakukan tanpa mengetahui siapa pembunuhnya dan sukar untuk mendapatkan maklumat kerana Tumulak licik dan bergerak
sendirian.Segala ancaman dilakukan Tumulak sebenarnya didalangi Kimpedu yang mengupah Tumulak untuk menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap kerana ingin menakluk kawasan Kuala Lumpur.Pada masa sama, Tumulak mempunyai dendam peribadi terhadap ASP Shariff. ASP Shariff juga diugut apabila anak dan isterinya diculik tetapi ia tidak mematahkan semangatnya menjalankan tugas.
Download kat sini :

MKV300MB
Part 1
Part 2

Langkah-langkah

  1. Download Part 1 dan Part 2 di atas.
  2. Kemudian anda boleh gunakan HJSplit untuk menggabungkan kedua file tersebut. Anda boleh download hjsplit di HJ-Split .
  3. Setelah selesai download, letakkan file part 1 dan part 2 yg selesai di download ke dalam satu folder, open HJ-Split yang di download sebentar tadi, klik pada join.
  4. Pada HJ-Split, klik "Join" dan klik pada input file..cari file part 1 yg telah didownload sebentar tadi.
  5. Setelah itu, destinasi "output file" akan tertera. Tekan "Start" dan tunggu sehingga selesai.
  6. Enjoy your movie!!

0 comments:

Catat Ulasan