Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Sabtu, April 25, 2009

"Crossfire"

Erm...apa maksud ngn title aku kali nie??

Aku nak cite sikit pasal menalah nie...

Ok..title tu sebenarnye nama game online yang aku selalu main.hehe...
Best gak game tu..dulu mula2 aku join..byk kali kena bunuh..cis!

tapi dah lama main, selalu no 1 je...hahaha...bangge ni...

Kalo ada sape2 yg berminat ngn game ni, click pada title
tu..then korang join le..
kalo sape2 yg dah ada account n sedang main game tu, kalo jumpa aku kat dlm tu..jgn lupa kim salam..haha...


ohye, nickname aku dlm game tu ada 3 sbb aku guna 3 account...tau knp? sbb aku nak try weapon dia.mana l
agi power.... ni nickname2 aku.. Terror87,SabriSab ngn LordSab...

kali ni, x de ayat2 jiwang2 dah..hehehe.... kalo sape yg x kenal aku lagi, ni la aku..suka main game..hehe...


kat bawah ni ada aku letak pict
ure ttg game ni..tgk la ye..














Map ni mmg best nak main...map ni besar gak...n lama kalo nak main...hehe
















Mmg best game ni..sape2 yg kaki game cam aku ni...try la game ni..waaaa....
Game ni korang leh main ngn semua org dekat dunia nie....boleh kenal2 ngn diorang n bertukar2 pendapat..hehehe...

Bila dah lama main nie, mesti la ada rasa bosan kan...time ni la aku wat keje gila...aku g hack game nie....
hahaha...

bayangkan org yg kat blakang dinding pon aku bleh nampak ngn jelas...n buat pertama kalinye org panggil aku "hacker"..hahahaha.....


ada sekali aku kena diorng ckp camni.."omg...lordsab is a hacker...kick him.." hahaha...aku pon klentong la diorang....nasib x kena kick... nak hack ni kena hati2 sikit..huhu...

so..tu la serba sikit yg aku nk cite...pasal game ni yg besh n aku g hack game tu...huhu..


Ini lah rupa interface game tu selepas aku hack game tu...boleh nampak org lain walaupon kat blakang kotak...


sape2 yg minat nk main game ni..join cepat2...pastu kalo terasa nk hack...ngeh2...jom hack same2...

jahat! jahat!

1 comments:

[ saidaTuL aZrEEn ] berkata...

.wah....cam besh jer game nih..

.hehhee

.atok,,bce kat blog reen..reen tag atok..jwb2 soklan2 2...

=)

Catat Ulasan