Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Ahad, Mei 17, 2009

Video Tutorial yg sab buat...

Salam kepada semua pembaca.....

  • sekarang ni, sab ada buat tutorial dalam youtube...sab nak berkongsi pengetahuan tentang IT ni ngn korang semua...
  • oleh kerana sab pun org IT jugak..so x salah la kalo sab nk berkongsi ngn korang semua kan..?
  • korang boleh lihat channel sab kat dalam youtube tu dengan klik pada title blog sab kali ni.
  • ok..sebagai pembuka kepada video yang sab buat tu... sab ada letakkan satu video yg telah sab buat dlm blog ni...

Sab percaya korang pasti ada 2 or lebih akaun yahoo kan? kalo macam sab, sab ada 3 akaun yahoo.. 1 akaun utk main game, 1 khas utk hal2 yg penting n 1 lagi utk wat main2..hahaha...

OK...pada sesiapa yang selalu ym(yahoo messenger)..pasti korang terasa nak buka 2 akaun yahoo secara serentak kan??
maksud sab, korang nk sign-in 2 akaun dlm 1 komputer pada masa yg sama...ada yang guna software...tapi kat sini, sab akan ajar macam mana nak buat tanpa guna ape2 software yang lain...

korang boleh tgk video kat bawah nie...



selamat mencuba....jgn lupa komen or subscribe ye....

salamun a'laikh...




3 comments:

farhana berkata...

cam ne jadi budak IT?best??

[ saidaTuL aZrEEn ] berkata...

atoq...
bile nk update blog nih...

Lord berkata...

Salam semua..
rasanye atoq lambat lagi nk update blog atoq nie..eh..asal ckp atoq plak ni.. sab la..

pasni, sab nk pindah umah baru..so xde internet..
x berkesempatan la nk update lagi blog kesyangn atoq..eh..blog kesayangan sab nie...

so for u all...take care ok..

satu hari nnti, i'll be back..

mcm dialog terminator la plak..

ok..salamun alaikh...

Catat Ulasan