Tetamu (tinggalkan jejak anda)

Isnin, Mac 16, 2009

Ini cite pasal kasut plak!!!

Asyik cite pasal orang je..ni kite cite pasal kasut pulak..
tp..kasut ni pun ada kena mengena ngn orang gak...


Ni la kasut bola aku...
Kasut ni adalah kasut bola pertama yang aku beli.. Kasut ni dah banyak berjasa kat aku.. Aku beli kasut ni time aku tahun 1 kat u, masa tu aku amik kokurikulum bola sepak..so kena la pakai kasut bola...

Masa beli, "SI BIRU" ni bukan main kilat lagi.. yela dah baru beli..ekeke... Setiap hari, aku akan main bola n kasut ni la yang aku pakai... Sekarang ni, kasut ni dah mula rosak.. Mulanye, hujung dia dah terkoyak..pastu banyak plak tapak dia yang pecah..ganas sgt ke aku main..hehe..

Aku main x la ganas sgt..biasa2 je.. Masa main lawan uniten dulu, kasut ni la yang aku pakai kalo korang perasan kat gambar2 yang aku post sbelom cite nie... Wargh..aku sayang sgt ngn kasut nie...tapi skang aku x boleh pakai lagi...tkut dia akan koyak lagi teruk..huhuhu...

Tgk la tu, stat dia pon satu dah takde..huhu...wahai kasut biru ku...uiks..teremosi lak..control2...

Disebabkan aku x nk kasut tu rosak lagi teruk, so aku pun cari la kasut yang baru kat tempat pembungan sampah...cari punye cari...so, terjumpa la aku ngn "SI HIJAU"...
So..ni la "SI HIJAU" yang aku maksudkan..kasut bola!! bkn SHRIEK...ekeke...
Sekarang, kasut ni la yang aku pakai utk main bola setiap hari... Mmg menyerlah la..bkn aku...kasut tu...HIJAU BANGAT!!!!!


Sebenarnye kasut ni aku beli..bkn g cari kat tempat pembungan sampah...huhu.. kalo korang caye tadi, sah2 kena tipu..huhu...
First time aku main, kena lak time hujan...arghhh...tension2..kotor la kasut aku....hehe...
Balik tu terus aku basuh kasut tu... tp aku still ingat pada "SI BIRU"....sian kasut lama aku...hukhuk..




Kasut yang baru dah ada, x bermakna kasut yang lama pun aku akan lupakan... Begitu jugak bila berkawan, kalau kita jumpa kawan baru,yang lebih lawa or berkilat cam "SI HIJAU"..tu tak bermakna kita akan lupakan terus pada kawan lama kita yang banyak berjasa pada kita cam "SI BIRU".... fikir2 kan dan selamat beramal..ekeke....

8 comments:

nadey berkata...

jgn lupe aku

farhana berkata...

Ape,ingat senang ke nak kelentong saya!(^_^)ikut logik gak,kasut tu baru gi,tak kan jumpa kat pembuangan sampah kot..

Lord Sab berkata...

haha..ala...owg saje je..uwwekkk!!!
nadey, aku ngn kawan kat sini x lupakan ko n sentiasa ingat time kita lepak same2 dulu..huhu...

tiqah berkata...

aku tau la yg ko x lupakan yg lama...tp jgn lupa yg manusia ni mudah lupa...mn tau dpt da tua nti ada penyakit lupa 2...huhuhu...

iza berkata...

huh..hmpir cye jmpa kt pembuangan smpah...
nseb bek bce smpai abs...klau x..cye smpai ke mati la.....hehe

Lord Sab berkata...

hehe..nape semua nk caye je cakap sab...
nasib baca sampai abis ek...takpe2..mmg saje wat camtu...

amirahsyuhada berkata...

perrrhh..memang giler cun kasut ni. Aku pun nak cari kasut sport baru hari selasa ni, haha payday crazy la jawabnya.

apis (bukan nama sebenar) berkata...

hahaha

sioT! je cite ko tu
ngada-ngada tol

hahaha~

Catat Ulasan